Устойчивост и качество

Ръчно изработени с любов

Качеството и устойчивостта на нашите продукти са приоритет. Тези 2 фактора влияят на всяко решение, което вземаме, и сме безкомпромисни, щом се отнася за тях. Всички наши продукти се произвеждат с любов и грижа в нашия склад в Щирия, Австрия.

100% bio & fair

Цялата ни гама е направена от 100% сертифицирани био съставки, а продуктите са със сертификат за биологично качество от Austria Bio Garantie . Това ни помага да избегнем токсините, като остатъци от пестициди в нашата козметика, и по този начин насърчаваме биологичното земеделие по целия свят.

При отдадена възможност, ние разчитаме на Fair Trade прозводство. Всички наши аксесоари са направени в цех в Куско, Перу, където глухи жени се обучават като шивачки, и получават сигурна работа, обучение и справедливи заплати.

100% веган и без жестокост към животните

Всички наши продукти са веган - от съдържанието до етикета! Според нас животните не трябва да намират място в козметиката, защото ако се замислим - кой иска да маже лицето си с колаген, получен от кожа на риба или прасе? Не всички хора са наясно какво се крие зад козметичните съставки. При нас това е доста простичък отговор, тъй като всички наши продукти са 100% веган.

Ние не правим експерименти с животни и тестването върху тях е забранено за козметика в ЕС. По-големите фирми някак успяват да намерят вратички и да експериментират върху животни, което намираме за много тъжно.

Устойчивост с поглед към бъдещето

Опаковките ни също за 100% органични и устойчиви:

  • Ние използваме с рециклируеми стъклени бутилки, които можете също да използвате повторно. Тук ще намерите предложения как да дадете на бутилките красив, втори живот.
  • Етикетите се състоят от бързо разграждащо се еко-фолие.
  • Кутиите са изработени от рециклиран картон и са произведени в Австрия.
  • Нашите пратки се доставят в рециклиран опаковъчен материал, без пластмаса и неутрални за климата.

Както вече може да забележите сами: Ние сме устойчиви идеалисти и произвеждаме само продукти, които отговарят на нашите високи стандарти. Ще се радваме са споделим заедно този ентусиазъм за устойчивист и вегански продукти!