Начин на приложение

Системата за бионаслагване в няколко стъпки: Почистване - Спрей - Блясък

Нашите продукти съдържат 100% био съставки и гарантират високо качество. Нашата уникална система за биослоене ни позволява да се освободим от емулгатори и консерванти, което ни позволява да нанесем крем директно върху кожата.. Поради тази причина ви предлагаме екологично чиста козметиика, съобразена индивидуално с нуждите на кожата.

Почистете - Напръскайте - Заблестете - Повторете

Ето нашите 4 стъпки, които ще ви накарат да заблестите:

  1. Почистване: Използвайте почистващото масло за премахване на грим . Преди нанасяне, измийте лицето си с вода и нанесете маслото с леки масажани движения върху зоната на лицето. Накрая изплакнете с хладка вода и оставете кожата да почине. Горешата вода премахва хидратацията на кожата.
  2. Спрей: Поръсете няколко капки от маслото и масажирайте върху кожата.
  3. Блясък : Нанесете 3-4 капки от козметичното масло върху върховете на пръстите си, масажирайте нежно върху лицето и оставете да подейства.
  4. Повторете: Можете да прилагате рутината сутрин и вечер.

Нашите съвети и Multatasking възможности

Ако имате много суха кожа, можете да използвате маслото с подложка за почистване.Тук не е необходимо дълбоко почистване, но можете да използвате повече масло за лице за нощна грижа.

Ако случайно използвате твърде много козметично масло , можете да го нанесете като грижа за ноктите, краищата на косата или за сухи части участъци на тялото.

Почистващото масло е идеално и като масло за бръснене на краката или бикини линията. Кожата ви остава поддрържана и подхранена след това.

Тонизиращите овлажнители са истински приятели на всички през лятото. Потавете продукта в хладилника и се насладете на дълготрайна свежест в горещите дни.

Тонерът е идеален и като спрей за тялото или освежител за коса. Тонерът Calming Chamomile успокоява раздразнения скалп.

Тониците от лайка и роза-лавандула може да използвате като релаксиращ спрей за възглавници или спрей за стая.