Опции за плащане

Предплащане за нашите клиенти от България

Този метод Ви позволява да преведете сумата по нашата банкова сметка, след като направите поръчката. След постъпване на плащането при нас, поръчката Ви ще бъде обработена.

След извършване на поръчката веднага ще получите потвърждение по имейл. В него ще намерите необходимите банкови данни. Моля, въведете номера на поръчката си в полето "Основание за плащане" при извършване на превода, иначе плащането Ви няма как да бъде причислено от нас към поръчката Ви. След като сумата постъпи по нашата сметка, поръчката Ви ще бъде обработена. Моля, имайте предвид, че обработката на плащанията обикновено отнема между три работни дни.

За превода използвайте следната банкова сметка:

Данни за профил България:
Собственик:niceshops GmbH
IBAN:LT04 3250 0912 5431 6353
BIC:REVOLT21
Институция:Revolut Bank UAB
Адрес на банка:Konstitucijos ave. 21B, 08130, Vilnius, Lithuania

Моля, въведете номера на поръчката си в полето "Основание за плащане".

Информация относно транзакцията:
С банков превод по система SEPA можете да извършвате транзакции на цената на национален банков превод. Разходите за таксите се споделят между възложителя и получателя - всеки от тях заплаща разноските за таксата за съответната национална транзакция.

При поръчки от страни, които не са част от Европейския съюз, ще трябва Вие да заплатите сами възможни допълнителни разходи за транзакция.

Кредитна карта

При нас може да платите удобно с кредитна карта. Ние приемаме VISA, Mastercard. При заплащане с кредитна карта, стойността на фактурата ще бъде приспадната веднага след извършване на поръчката. Това се случва независимо от наличността на продуктите.

Информацията на кредитната карта не се съхранява от нас и се предава само в криптиран формат. Нашата връзка е криптирана с SSL. Тази висока степен на сигурност осигурява безопасно и спокойно онлайн пазаруване. Може да намерите повече информация по темата тук.

Какво е 3D-Security-Code?

3-D-Secure е метод, гарантиращ допълнителна сигурност при онлайн пазаруване, предотвратявайки неразрешено използване на Вашата кредитната карта.

Нашата система работи с Verified by Visa и MasterCard SecureCode.

След като въведете данните на кредитната карта, системата ще отвори нов прозорец, където може да въведете вашия код за сигурност. След като го въведете, той ще бъде упълномощен от банката, при която е регистрирана кредитната карта. Първият 3DS код обикновено се намира в писмото, с което сте получили своята кредитна карта. В случай, че загубите своя код за сигурност, моля свържете се с Вашата банка.

Ако все още не сте се регистрирали, първо трябва да активирате този метод. Може да направите това по време на процеса на плащане или на страниците на Visa и MasterCard.

Ако сте се регистрирали, кодът за сигурност ще се използва за всички онлайн транзакции. Все повече и повече онлайн магазини разчитат на този метод, за да осигурят максимална сигурност за своите клиенти.

Съхраняват ли се данните на кредитните карти?

Можете да запазите вашата кредитна карта в профила си.

ЗАБЕЛЕЖКА: Това не означава, че данните на кредитната карта се запазват в нашата система. Те са кодирани и се изпращат на Вашата банка, която от своя страна ни предоставя номер за потвърждение, свързан с Вашия профил. Този номер е единственото, което се запазва в нашата система. Това означава, че ние не разполагаме с пълните данни на Вашата кредитна карта.

В допълнение, Вашата кредитна карта ще бъде свързана с посочения адрес. Това означава, че последващи поръчки със същата кредитна карта на същия адрес не трябва да бъдат проверени отново, тъй номерът за потвърждение е вече в нашата система.

Ако желаете да въведете друг адрес, трябва отново да потвърдите кредитната си карта. В противен случай, поръчката не може да бъде обработена.

Apple Pay

Apple Pay е метод на плащане, разработен от Apple. Като потребител на продукт на Apple можете да добавите вашата кредитна карта, дебитна карта или други източници на плащане към приложението Apple Wallet.

Предимството на плащането чрез Apple Pay е, че действителният ви номер на карта не се предава по време на транзакция, но се предава криптиран код, което прави плащането ви много сигурно.

Когато плащате чрез Apple Pay, сумата се прехвърля незабавно. Това означава, че вашата поръчка може да бъде обработена бързо и скоро да бъде във вашите ръце.