Съставка на седмицата: Невен

Съставка на седмицата: Невен

Екстрактът или прахът от невен е чудесен в козметичните продукти. Разберете защо невенът е толкова полезен за кожата и кои от нашите продукти го съдържат.

Icon

Ако имате балкон или градина, може дори сами да сте отглеждали невен. Ако е така, лесно можете сами да направите тинктура от невен от красивите оранжеви и жълти цветя. Или можете да разгледате нашия магазин, защото тук също ще намерите някои съкровища за вашата кожа, които съдържат невен.

Екстракт от невен: Истинско съкровище за кожата

Използването на невен за козметика не е ново изобретение. Невенът е ценен заради лечебните си свойства от векове. Органично сертифицираните цветя от невен, внимателно подбрани за нашите суровини, съдържат ценен екстракт, който се оказва истинско чудотворно оръжие за кожата. Особено забележителна е способността на екстракта от невен да подобрява заздравяването на рани, като има регенериращ ефект върху тъканите и има противовъзпалителни свойства.

Естествено заздравяване на рани и регенерация

Известно е, че невенът подпомага регенерацията на кожата и помага за заздравяването на рани, кожни раздразнения и слънчеви изгаряния. Насърчаването на образуването на нови кожни клетки ускорява процеса на оздравяване, което позволява на кожата да се възстанови по-бързо. Същевременно екстрактът действа успокояващо на кожата и намалява зачервяванията и кожните раздразнения.

Противовъзпалителна сила на невена

Възпалението често е причина за кожни проблеми като акне, розацея или раздразнена кожа. Невенът има естествени противовъзпалителни свойства, които могат да успокоят кожата и да намалят зачервяването. Възстановява баланса на кожата и намалява замърсяванията.

Нашите продукти с невен

Био почистващо & детоксикиращо олио :
Нашето почистващо масло за лице нежно почиства, отстранява грима и замърсяванията. Благодарение на екстракта от невен, кожата е успокоена и същевременно овлажнена.

Био масло за жабурене :
Нашето дентално масло с невен е идеално за издърпване на масло за поддържане на оралното здраве. Невенът, със своите заздравяващи рани свойства, е отлично допълнение към другите страхотни съставки в нашето популярно масло за зъби.

Bio Power Balm :
Нашият универсален балсам за груба кожа с невен е истинска терапия за суха и напукана кожа. Осигурява интензивна хидратация и успокоява стресираните кожни участъци. Е, нали баба ви винаги имаше под ръка балсам от невен за спешни случаи?

Био маска за лице Farewell Rosacea :
Нашата маска за лице за розацея и чувствителна кожа с прах от невен е специално създадена, за да отговори на нуждите на възпалителната кожа. Успокоява зачервяванията и поддържа баланса на кожата.

Доверете се на силата на природата

Био козметиката с невен е естествено и нежно решение за всеки тип кожа, особено за чувствителна или проблемна. Ние сме горди да ви предложим само най-доброто качество в нашите продукти, защото кожата ви заслужава само най-доброто!

Препоръчваме ви