Кои сме ние?

Представяме ви свят, в който здраве, био устойчивост и разноорабразие се комбинират, за да създадат една по-добра визи Ние разработваме и произвеждаме продукти, които считаме, че ще допринесат за един по-добър свят, в който промените ще са новото бъдеще. Нашите продукти са предназначени за всички онези, които освен здравословна и ефективна грижа за кожата, се стремят и към един по-устойчив и зелен свят.

Нашите продукти са предназначени за всички онези, които освен здравословна, ефективна грижа за кожата, искат и по -устойчив, зелен свят.

Ефективна естествена козметика без компромиси

Следните съставки като канцерогени, микропластмаса, палмово масло, алуминий и петрол, биха могли да бъдат опасни както за околната среда, така и за нашето здраве. Затова ние поставихме нов стандарт в производството на естествена козметика.

Ние използваме само 100% сертифицирани био, естествени, чисто билкови, ефективни съставки за нашите продукти. Без изключения! Можете да бъдете сигурни в това!

Нашите продукти са опаковани в стъклени бутилки или кутии, които можете по-късно да рециклирате, тъй като ресурсите са важни. Знаете ли, че стъклото може да се използва повторно завинаги, без да има ефект на рециклиране?

Избрахме рециклиран картон като външна опаковка. Всички наши етикети са вегански и доставката ни не съдържа пластмаса. Запознахте ли се вече с нашите страхотни кутии за доставка, които могат да се затварят без лепяща лента и да се използват, и за връщане?

Ако имате въпроси, идеи, обратна връзка или предложения за нас, ще очакваме вашето съобщение с нетърпение. Моля, пишете ни на office@pureskinfood.de

Можете да оставите отзиви за нашите продукти директно в магазина, под описанието, като продуктова оценка. Стремим се постоянно да се подобряваме и развиваме, затова вашето мнение е много ценно за нас. Благодарим ви, че отделихте време, за да ни оцените!

Вашият екип на PURE SKIN FOOD