Кои сме ние?

Представяме ви свят, в който здраве, био устойчивост и разноорабразие се комбинират, за да създадат една по-добра визия. Ние разработваме и произвеждаме продукти, които считаме, че ще допринесат за един по-добър свят, в който промените ще са новото бъдеще. Нашите продукти са предназначени за всички онези, които освен здравословна и ефективна грижа за кожата, се стремят и към един по-устойчив и зелен свят.

Нашите продукти са предназначени за всички онези, които освен здравословна, ефективна грижа за кожата, искат и по -устойчив, зелен свят.

Ефективна естествена козметика без компромиси

Следните съставки като канцерогени, микропластмаса, палмово масло, алуминий и петрол, биха могли да бъдат опасни както за околната среда, така и за нашето здраве. Затова ние поставихме нов стандарт в производството на естествена козметика.

Ние използваме само 100% сертифицирани био, естествени, чисто билкови, ефективни съставки за нашите продукти. Без изключения! Можете да бъдете сигурни в това!

Нашите продукти са направени с много любов в нашата фабрика в красивата югоизточна Щирия. Ние ги опаковаме в стъклени бутилки или кутии, които можете по-късно да рециклирате, тъй като ресурсите са важни. (имаме идеи за това тук )

Избрахме рециклиран картон като външна опаковка. Всички наши етикети са вегански и доставката ни не съдържа пластмаса. Запознахте ли се вече с нашите страхотни кутии за доставка, които могат да се затварят без лепяща лента и да се използват, и за връщане?

Ако имате въпроси, идеи, обратна връзка или предложения за нас, ще очакваме вашето съобщение с нетърпение. Моля, пишете ни на office@pureskinfood.de

Можете да оставите отзиви за нашите продукти директно в магазина, под описанието, като продуктова оценка. Стремим се постоянно да се подобряваме и развиваме, затова вашето мнение е много ценно за нас. Благодарим ви, че отделихте време, за да ни оцените!

Лиза, Ничи, Анита, Клаудия и целият екип на PURE SKIN FOOD