Всичко за перфектния тен на лицето

Всичко за перфектния тен на лицето

За сияен, гладък и безупречен тен не се нуждаете от грим, а само от непокътната кожна бариера и висококачествена грижа за лицето!

Icon

Не е необходим грим за сияен, гладък и безупречен тен. Стигаме до дъното на проблема и се грижим за причината за замърсявания, големи пори, твърде мазни или прекалено сухи зони по лицето.

Защото нашето мото е:

Less Make-up - more you!

Въпреки че гримът е чудесен за прикриване на петна и зачервявания, той все още не е решение! Пъпките се появяват отново и ако не направите нищо за причината, кожната ви бариера скоро ще пострада. След като кожната бариера е нарушена и пропусклива, кожата ви няма защитна функция и изисква много усилия, за да я възстанови.

Препоръчваме следните стъпки при кожни проблеми:

  1. Анализ: Опитайте се да идентифицирате възможно най-точно какъв точно е проблемът. например мазна Т-зона, черни точки по носа и др.
  2. Намиране на причината: Когато търсите причината, включете също диетата си, начина си на живот, продуктите, които използвате, и всички лекарства, които може да приемате. Например, ако появата на по-мазната Т-зона съвпадне с друго събитие. Променили ли сте диетата си или приемате (нови) лекарства? Или пъпките винаги се появяват в една и съща фаза на цикъла? Може да помогне дневник, в който описвате състоянието на кожата си.
  3. Тестване: Преди да третирате кожата си, можете да тествате дали можете да идентифицирате по-точно какъв е проблемът. напр.: Яли ли сте наскоро повече млечни продукти? Оставете ги за няколко дни и вижте дали кожата ви се подобрява. С лекарства, разбира се, трябва да правите това само след консултация с Вашия лекар. Ако първоначалните ви тестове са неубедителни, преминаването към лека, естествена грижа за лицето може да бъде успешна първа стъпка.
  4. Лечение: Преминаването към естествени продукти за грижа без алкохол, синтетични консерванти, емулгатори и др. може да бъде първа стъпка в правилната посока. Не забравяйте да изберете продукти, които отговарят на вашия тип кожа.

Less is more - По-малко е това, от което се нуждаете!

Основната рутинна грижа за кожата за сияен тен се състои само от 4 продукта:

  1. Почистващо масло (ежедневно сутрин и вечер)
  2. Овлажняващ тоник за лице (ежедневно сутрин и вечер)
  3. Подхранващо масло за лице като защита (ежедневно сутрин и вечер)
  4. Маска за лице 2-3 пъти седмично според нуждите на вашата кожа

С правилните продукти можете да получите сияен тен бързо и лесно.

Намерете богат избор от висококачествена органична грижа за лице за фантастично красив тен и накарайте тена си да блести всеки ден!

Препоръчваме ви