Съставка на седмицата: екстракт от лилия

Съставка на седмицата: екстракт от лилия

Екстрактът от лилия е истинска универсална съставка за всички типове кожа. Открийте прекрасните свойства, които правят екстракта от корен на лилия задължителен за вашата рутинна грижа за кожата!

Icon

Ценният екстракт от лилия в нашето органично козметично масло за сияйна кожа е истинска универсална съставка за вашата рутинна грижа. Грижи се за всички типове кожа и понякога е подходящ дори за чувствителна кожа. Екстрактът се добива от корена на така наречената Мадона лилия с доказани аюрведични свойства.

Ето някои от впечатляващите предимства на екстракта от лилия за кожата:

Болкоуспокояващо (успокояващо):
Екстрактът от лилия съдържа естествени успокояващи свойства, които могат да помогнат за намаляване на дразненето и зачервяването на кожата. Действа нежно и облекчава възможния дискомфорт, който може да бъде причинен от влияния на околната среда или дразнители. Момент релакс за вашата кожа!

Противовъзпалително:
Едно от най-забележителните свойства на екстракта от лилия е неговият противовъзпалителен ефект. Възпалението може да ускори стареенето на кожата и да доведе до петна. Екстрактът от лилия предпазва кожата от вредни възпалителни реакции. Резултатът: По-равномерен и сияен тен!

Леко стипчиво (стягащо):
Екстрактът от лилия има леко стягащо действие, което означава, че леко стяга порите. Този ефект може да помогне за намаляване на излишното омазняване и минимизиране на появата на пъпки. Насърчава се равномерен тен и кожата ви се чувства свежа и ревитализирана.

Овлажняване:
Екстрактът от лилия е истински източник на влага, който помага да се поддържат нивата на влага в кожата и я предпазва от изсушаване. Хидратираната кожа не само изглежда по-здрава и млада, но и излъчва естествен блясък.

Тонизиране:
Екстрактът от лилия действа тонизиращо на кожата, което означава, че помага за стягане на кожата и подобряване на нейната еластичност. Редовната употреба може да помогне за намаляване на появата на фини линии и бръчки, оставяйки кожата да изглежда по-млада и жизнена.

Нашето органично масло за лице за сияйна кожа, обогатено с прекрасния екстракт от лилия, е идеалното допълнение към вашата рутинна грижа за кожата.
Съчетава силата на природата от висококачествени органични масла, за да подхрани, защити и съживи кожата ви по нежен и ефективен начин.

Резултатът? Сияен тен, който разкрива вашата естествена красота!

Препоръчваме ви