Съставка на седмицата: Залист

Съставка на седмицата: Залист

Прах от корени на залист: оръжието срещу розацея и зачервяване в натуралните козметични продукти!

Icon

Нашата кожа е отражение на нашето здраве и за хората с розацея това може да се превърне в ежедневно предизвикателство. Решението: успокояваща козметика с прах от корен от залист - мощна съставка против зачервяване. Разберете защо прахът от залист е звездата в нашата Farewell Rosacea маска за лице :

Благодарение на стягащия си и съдово-защитен ефект, прахът от корен от залист помага за намаляване на видимите кръвоносни съдове и зачервяване. Това е особено важно за хората с розацея, тъй като кожата с това заболяване често е прекалено чувствителна и раздразнена. Успокояващите свойства на праха от корен от залист осигуряват приятно усещане на кожата и помагат за укрепване на кожата в дългосрочен план.

Ключът към ефективността на праха от корен от залист се крие в активните съставки русцин и рукозид. Известно е, че тези естествени съединения инхибират собствените съдови увреждащи ензими на тялото. Кожата е защитена от по-нататъшно увреждане и може да се регенерира по-добре.

Подобрен дренаж и контрол на течностите:

Друго предимство на залист е способността му да намалява изтичането на течност от кръвния поток в околните тъкани. Това допринася за подобряване на дренажа и помага за намаляване на отока.

Заключение:
Съставката се е доказала като забележителна съставка срещу розацея и зачервяване. Така че, ако търсите нежно, но ефективно решение за чувствителна кожа и розацея, определено си струва да включите нашата Farewell Rosacea маска за лице с розацея с прах от корен от залист в рутинната си грижа за кожата. За да заблести кожата ви отново!

Препоръчваме ви