Съставка на седмицата: бял равнец

Съставка на седмицата: бял равнец

Белият равнец като чудодейно оръжие за чувствителна кожа и розацея: Най-доброто от природата срещу зачервяване и раздразнение.

Icon

За хора с чувствителна кожа и розацея намирането на правилната рутинна грижа за кожата може да бъде предизвикателство. Чувствителната и раздразнена кожа се нуждае от специално внимание, за да се намалят раздразнените кръвоносни съдове и зачервяването. За щастие има решение, което е нежно, но ефективно: успокояваща козметика, съдържаща бял равнец.

Известна със своите съдови защитни и лечебни свойства, тази забележителна съставка е идеална за грижа за чувствителна кожа и облекчаване на розацея и зачервяване.

Бял равнец за чувствителна кожа:

Бял равнец (Achillea millefolium) е растение с дълга история в традиционната медицина. Съдържа разнообразие от флавоноиди, известни със своите противовъзпалителни свойства. Тези флавоноиди подпомагат регенерацията на кожата и подпомагат регресията на съдовите увреждания. Леко стягащият ефект на белия равнец също помага за стягане на кожата и намаляване на зачервяването, без да дразни кожата.

Маска за лице с бял равнец на прах:

Един ефективен начин да се възползвате от предимствата на белия равнец е да използвате бял равнец на прах в успокояваща маска за лице. В комбинация с други растителни прахове като корен от залист, които също имат адстрингентно и съдово-защитно действие, маската за лице с бял равнец може значително да намали видимите кръвоносни съдове и зачервяванията. Това естествено лечение може също да осигури облекчение за чувствителна кожа и розацея, като същевременно успокоява и укрепва кожата.

Вода от бял равнец за намаляване на зачервяването:

Водата от бял равнец е ценно допълнение към вашата рутинна грижа за кожата, ако страдате от розацея: благодарение на нежно стягащия си ефект, тя намалява зачервяването и ефективно успокоява кожата. Лечебните и противовъзпалителните ефекти на съдържащите се в нея флавоноиди превръщат водата от бял равнец в истинско чудотворно оръжие за раздразнена кожа. Можете да го намерите в нашия Farewell Rosacea Bio-Toner .

Белият равнец несъмнено е отлична съставка за чувствителна и раздразнена кожа, както и за лечение на розацея и зачервявания. Техните съдово-защитни и лечебни свойства ги правят нежно, но ефективно решение за кожни проблеми.

Поглезете зачервената и възпалена кожа с естествена, нежна грижа, която успокоява кожата, намалява зачервяванията и възвръща естествената й красота!

Препоръчваме ви