Методът на масленото бръснене за здрава кожа

Методът на масленото бръснене за здрава кожа

Получавате раздразнения и зачервявания след бръснене? Искате красив тен и гладка кожа? Ето нашето предложение за по-бързо, устойчиво и равномерно бръснене.

Icon

Сутрин подготовката трябва да е бърза и естествено остава малко време за бръснене на крака. Хората, които не използват пяна за бръснене или гел, за да спестят време, подлагат кожата си на раздразнения и зачервявания. В най-лошия случай могат да се развивият дори неприятни пустули, които да стоят в продължение на няколко дни.

Запознайте се с нашия прост трик, който ще ви улесни: Методът на масленото бръснене

Бръсненето с масло може да звучи странно - нo ви гарантираме, че ще го обикнете.

Ето няколко предимства на бръсненето с масло:

  • Пригответе от 1 или 2 продукта: Маслото заменя както пяната за бръснене, така и гела само с едно нанасяне
  • Изключително бърз метод, който позволява плъзгащи движения по кожата
  • Не е необходимо да използвате вода - просто нанесете и започнете
  • Висококачествените растителни масла съдържат много съставки, които поддържат кожата здрава

Метод на използване:

  1. Нанесете маслото равномерно върху мокра кожа и го разпределете добре. Можете да направите това директно по време на душ или докато се наслаждавате на успокояваща вана.
  2. За най-добър резултат използвайте остра предпазна самобръсначка, за да премахнете дори и най-финните косми от кожата.
  3. Маслото може да доведе до събиране на повече косми в острието. Затова препоръчваме да изплаквате острието малко по-често под течащата вода.
  4. Резултатът: Мека и подхранена кожа

Маслото допринася за вашата допълнителна хидратираща грижа, а кожата ви остава гладка, мека и успокоена.

Използването на предпазна самобръсначка от метал или дърво прави самия процес на бръснене по-устойчив. Тези самобръсначки издържат по-дълго от обикновените, но бъдете внимателни с острието, тъй като е изключително остро и може да предизвика порязвания.

Препоръчваме нашето Масло за тяло за устойчиво бръснене. Можете също да използвате нашия Тонизиращ овлажнител Calming Chamomile като афтършейв. Просто напръскайте тонера директно върху обръснатата кожа и го оставете да действа.

Препоръчваме ви